0374.885.690

CAMPANII COLECTARE TRIMESTRIALĂ – JUDEȚUL BRĂILA (ZONA 1, 2, 3)

Campanie de colectare GRATUITĂ a deșeurilor voluminoase și a celor periculoase în toate localitățile din Zonele 1, 2 și 3 din Județul Brăila  – Trimestrul 2


În perioada 04 – 30 Septembrie 2023, RER SUD în parteneriat cu ADI ECO Dunărea Brăila organizează cea de-a doua campanie trimestrială dedicată colectării gratuite a deșeurilor voluminoase și a celor periculoase menajere pentru comunele din Zonele 1, 2 și 3 din Județul Brăila.

În această perioadă locuitorii din cele 43 de comune din județul Brăila au posibilitatea de a se debarasa gratuit de orice obiect voluminos sau deșeu periculos, care nu pot fi preluate cu sistemele de colectare a deșeurilor menajere și care trebuie colectate separat.

Localitățile incluse în fiecare din cele 3 zone din județul Brăila sunt următoarele:

ZONA 1: Cazasu, Chișcani, Frecăței, Gemenele, Mărașu, Măxineni, Romanu, Salcia Tudor, Scorțaru Nou, Siliștea, Tichilești, Tudor Vladimirescu, Vădeni.

ZONA 2: Ianca, Făurei, Bordei Verde, Cireșu, Galbenu, Grădiștea, Gropeni, Jirlău, Mircea Vodă, Movila Miresii, Racoviță, Râmnicelu, Surdila Găiseanca, Surdila Greci, Șuțești, Traian, Ulmu, Unirea, Vișani.

ZONA 3: Însurăței, Bărăganu, Berteștii de Jos, Ciocile, Dudești, Roșiori, Stăncuța, Tufești, Victoria, Viziru, Zăvoaia.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați:

Comunicatul de presă

Programul de colectare pentru întreaga campanie (Zona 1, 2 și 3 – județul Brăila)

Afiș campanie trimestrială

Flyer deșeuri voluminoase și periculoase

Campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și a celor periculoase  ZONA 1 – Jud. Brăila (4 – 12 Septembrie 2023)


În perioada 04 -12 Septembrie 2023 se va desfășura cea de-a doua campanie trimestrială dedicată colectării gratuite a deșeurilor voluminoase și a celor periculoase menajere pentru comunele din Zona 1 a Județului Brăila: Cazașu, Chișcani, Frecăței, Gemenele, Mărașu, Măxineni, Romanu, Salcia Tudor, Scorțaru Nou, Siliștea, Tichilești, Tudor Vladimirescu, Vădeni.

Colectarea deșeurilor în cadrul campaniei se face prin predarea personală a acestor categorii de deșeuri la punctul fix de colectare într-un anumit interval orar, stabilite de comun acord cu primăriile.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați:

Campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și a celor periculoase  ZONA 2 – Jud. Brăila (13 – 25 Septembrie 2023)


În perioada 13 – 25 Septembrie 2023 se va desfășura cea de-a doua campanie trimestrială dedicată colectării gratuite a deșeurilor voluminoase și a celor periculoase menajere pentru comunele din Zona 2 a Județului Brăila: Ianca, Făurei, Bordei Verde, Cireșu, Galbenu, Grădiștea, Gropeni, Jirlău, Mircea Vodă, Movila Miresii, Racoviță, Râmnicelu, Surdila Găiseanca, Surdila Greci, Șuțești, Traian, Ulmu, Unirea, Vișani.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați:

Campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase și a celor periculoase  ZONA 3 – Jud. Brăila (26 – 30 Septembrie 2023)


În perioada 26 – 30 Septembrie 2023 se va desfășura cea de-a doua campanie trimestrială dedicată colectării gratuite a deșeurilor voluminoase și a celor periculoase menajere pentru comunele din Zona 3 a Județului Brăila: Zăvoaia, Însurăței, Bărăganul, Berteștii de Jos, Victoria, Stăncuța, Tufești, Viziru, Ciocile, Dudești, Roșiori.

Colectarea deșeurilor în cadrul campaniei se face prin predarea personală a acestor categorii de deșeuri la punctul fix de colectare într-un anumit interval orar, stabilite de comun acord cu primăriile.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați: